Servis a oprava vysokozdvižných vozíkov

Servis vysokozdvižných vozíkov

Zabezpečujeme profesionálny servis vysokozdvižných vozíkov. Naši technici sú pravideľne školení, čím držíme ich technické zázemie na vysokej úrovni. Samozrejmosťou je tiež individuálny prístup ku každému zákazníkovi a možnosť využiť naše služby v rámci celého Slovenska.

Profesionálny servis vysokozdvižných vozíkov, s ktorým budete spokojní

Ponúkame vám profesionálny servis vysokozdvižných vozíkov pod dohľadom našich špičkových technikov. Naša sieť servisných technikov sa rozkladá po celom Slovensku, takže dokážeme vyjsť v ústrety každému zákazníkovi. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste, ako pri predaji vysokozdvižných vozíkovprenájme vysokozdvižných vozíkov, tak i pri servise VZV.

Vykonávame štandardné opravy a servis vysokozdvižných vozíkov, ako aj technické kontroly a emisné kontroly. Samozrejmosťou u nás sú i pravidelné revízie plynových zariadení. Vieme, že každý vysokozdvižný vozík potrebuje kvalitný servis a čo najrýchlejšiu opravu v prípade poruchy, tak aby vám mohol čím skôr bezpečne slúžiť. Preto vám ponúkame možnosť využitia našej pojazdnej dielne či opravy priamo u vás.

S rýchlym a spoľahlivým servisom vysokozdvižných vozíkov to ide ľahšie

S naším servisom vysokozdvižných vozíkov môžete byť bez obáv. Ponúkame vám hneď dve možnosti opráv. Možnosť pojazdnej dielni, vďaka ktorej vieme odstrániť mechanické aj elektronické závady motora priamo u zákazníka. A možnosť opravy v našom centrálnom servise. V prípade rozsiahlejšej opravy, ktorá sa nedá vykonať priamo u zákazníka, zabezpečíme dopravu vysokozdvižného vozíka do nášho centrálneho servisu a po oprave späť k zákazníkovi. Počas servisu vysokozdvižného vozíka na dielni vám poskytujeme prenájom náhradného VZV. S nami si tak môžete byť istí, že i pri náročnejších opravách vašu prácu či podnikanie nič nenaruší.

Servisujeme všetky typy motorových aj elektronických vozíkov a špecializujeme sa najmä na značky VZV – Linde, STILL či JUNGHEINRICH. Tieto značky sú zároveň špičkovými výrobcami vysokozdvižných vozíkov a manipulačnej techniky, ktorých servis vykonávame podľa odborných postupov.

Servis a oprava vysokozdvižných vozíkov sú našou parketou

V rámci nášho portfólia služieb poskytujeme komplexný servis a opravy vysokozdvižných vozíkov na celom Slovensku. Vďaka našej rozsiahlej sieti technikov a servisných stredísk dokážeme rýchlo reagovať na potreby našich zákazníkov bez ohľadu na ich geografickú polohu.

Naši technici sú vybavení najmodernejšou diagnostickou technológiou, ktorá umožňuje rýchlu a presnú lokalizáciu akýchkoľvek technických problémov. Či už ide o opravu hydraulických systémov, motorov, elektronických obvodov alebo pravidelnú údržbu, vždy zabezpečujeme, aby každý vozík bol vrátený v perfektnom stave. Všetky opravy a údržby sú vykonávané s použitím originálnych náhradných dielov, čo zaručuje dlhodobú spokojnosť a bezpečnosť používania.

Jednou z našich unikátnych služieb je pojazdná dielňa, ktorá umožňuje vykonávať opravy priamo na mieste, kde sa vozík nachádza. Táto služba je obzvlášť cenná v prípade, že je vozík nevyhnutný pre denné operácie a jeho dlhodobá absencia by mohla spôsobiť výpadok vo výrobe alebo logistike. Naša pojazdná dielňa je vybavená všetkým potrebným náradím a náhradnými dielmi, aby sme mohli okamžite reagovať na väčšinu problémov.

Servis a oprava vysokozdvižných vozíkov

Moderný centrálny servis pre komplexnejšie opravy

Pre zložitejšie technické problémy, ktoré si vyžadujú rozsiahlejšie zásahy, disponujeme centrálnym servisným strediskom, kde sa vykonáva servis vysokozdvižných vozíkov aj oprava vysokozdvižných vozíkov. Ak sa zistí, že vozík potrebuje špecializovanú údržbu, naši technici zabezpečia jeho prepravu do tohto strediska a po oprave ho vrátia priamo na váš pracovný priestor.

Prečo si vybrať nás pre servis vysokozdvižných vozíkov a opravu vysokozdvižných vozíkov?

Zvoliť naše služby znamená zvoliť kvalitu, rýchlosť a spoľahlivosť. Naši technici sú odborníci vo svojom odbore, pravidelne sa zúčastňujú školení a sú certifikovaní na opravy špecifických značiek, ako sú Linde, STILL, a JUNGHEINRICH. Ponúkame nielen opravy a servis, ale aj konzultácie a technickú podporu, aby sme zabezpečili, že každý aspekt vášho vysokozdvižného vozíka funguje optimálne. Neváhajte nás kontaktovať.